Безпечне освітнє середовище (творчий проєкт) : презентація - Захарова, Наталя Миколаївна; Венцова, Катерина; Петрушевський, Євген; Петрушевська, Марина (БДПУ, 2023)
Презентація "Безпечне освітнє середовище (творчий проєкт)" може використовуватися здобувачами першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти у освітньому процесі. Мета проекту: створення безпечного та дружнього освітього середовища для дітей.
Keywords: безпечне освітнє середовище; модель безпечної школи