Технологія виготовлення виробів з бісеру : силабус навчальної дисципліни на 2025-2026 навчальний рік ОП "Середня освіта (Технології)" - Погребняк, Маргарита Геннадіївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2026)
Мета та предмет курсу: формування у майбутніх учителів технологій системи знань про історію, види та сучасні техніки бісерного рукоділля, а також розвиток практичних умінь та навичок виготовлення художніх виробів із бісеру для подальшої професійної та гурткової діяльності в закладах освіти.
Keywords: бісероплетіння; бісерна флористика; вишивка бісером; ткацтво бісером; в’язання бісером