Використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання учнів початкової школи в умовах воєнного стану. - Мухіна, Тетяна Євгеніївна (Національний університет «Львівська політехніка», 2022)
У науковій праці проаналізовано можливості та обґрунтовано ефективність використання цифрових інструментів для організації дистанційного навчання учнів початкової школи в умовах воєнного стану.
Keywords: дистанційне навчання; цифрові інструменти; початкова школа; використання технологій; умови воєнного стану