Контроль, діагностика та ремонт ПК : силабус навчальної дисципліни на 2023-2024 навчальний рік - 3цт - Антоненко, Олександр Володимирович (Бердянський державний педагогічний університет, 2023)
Мета та предмет курсу: надання майбутнім фахівцям систематизованих базових знань з основ апаратного забезпечення персональних комп’ютерів і периферійних пристроїв, сформувати уміння оптимально підбирати конфігурацію ПК і допоміжного обладнання та проводити простий поточний ремонт та обслуговування персональних комп’ютерів та периферійних пристрої.
Keywords: діагностування; профілактичне обслуговування; несправність; неполадки; збої; відмови; налагодження; обслуговування; ремонт