Історіографічний огляд професійної підготовки вчителів іноземних мов у вищих навчальних закладах України (1948–2016 рр.) - Безлюдна, Віта (Бердянський державний педагогічний університет, 2017)
У статті здійснено історіографічний огляд розвитку та становлення професійної підготовки майбутніх учителів іноземних мов у вищих педагогічних навчальних закладах України (1948 – 2016 рр.).
Keywords: історіографічний огляд; ретроспективний аналіз; професійна підготовка вчителів іноземних мов