Теорія та методика викладання музичного мистецтва у закладах вищої освіти : силабус навчальної дисципліни підготовки магістрів спеціальності А4 Середня освіта (Мистецтво. Музичне мистецтво) на 2025–2026 н. р. - Стратан-Артишкова, Тетяна Борисівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2025)
Силабус навчальної дисципліни "Теорія та методика викладання музичного мистецтва у закладах вищої освіти" включає обсяг курсу на 2025-2026 н.р., мета та предмет курсу, завдання, зміст курсу, методи навчання, критерії та методи оцінювання та список рекомендованих джерел.
Keywords: Освіта; мистецька освіта; музично-педагогічна освіта; професійна компетентність; методологічні засади; наукові підходи; педагогічні принципи; педагогічні умови; форми і методи навчання; майбутній викладач музичного мистецтва