Збірник тез наукових доповідей здобувачів вищої освіти Бердянського державного педагогічного університету на Днях науки 16 травня 2023 року - (:unkn) unknown (Бердянський державний педагогічний університет, 2023)
У збірнику тез наукових доповідей здобувачів вищої освіти Бердянського державного педагогічного університету друкуються матеріали виступів на Днях науки університету 16 травня 2023 року. У публікаціях розглядаються актуальні проблеми історичних, філологічних наук та методики їх викладання.
Keywords: історія та археологія; мова та методика навчання; література та методика викладання