Новітні фемінітиви в мові ЗМІ - Косенко, Інна Ігорівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2021)
Словниковий склад мови постійно поповнюється за рахунок не лише запозичень, але й завдяки словотворенню. Морфеми як окремі елементи слова можуть по-різному поєднуватись як між собою, так і з коренями слів, що дає змогу їхньою обмеженою кількістю позначити практично необмежену кількість понять. У мові за кожною морфемою закріплене певне значення і місце в слові. Кожна частина мови має свій морфемний набір, власні засоби словотворення.
Keywords: словниковий склад мови; словотворення; морфеми; фемінітиви; утворення; фемінна семантика