Робоча програма виробничої практики для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності А4 Середня освіта (Мистецтво. Музичне мистецтво) освітньо-професійної програми Середня освіта (музичне мистецтво та англійська мова), 6 семестр - Омельченко Анетта Іванівна (БДПУ, 2025)
Метою виробничої педагогічної практики є оволодіння здобувачами професійними вміннями та навичками планування й організації педагогічного процесу шляхом безпосередньої участі в діяльності закладу загальної середньої освіти, а також підготовка студентів до виконання функцій вчителя мистецтва і класного керівника через адаптацію до реальних умов школи, до педагогічної творчості, конкретизацію системи загально педагогічних знань, вмінь і навичок майбутніх вчителів мистецтва.
Keywords: виробнича практика; мистецтво; музичне мистецтво