Реклама в туризмі : силабус навчальної дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент освітньо-професійної програми "Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу" на 2024-2025 н.р. (4 курс) - Швачко, Вікторія Анатоліївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2024)
Метою є формування професійного погляду на рекламну діяльність, умінь та навичок використання рекламних технологій та засобів створення та просування рекламної продукції в туризмі. Предметом навчальної дисципліни є процес організації рекламної діяльності у туризмі з метою привернення уваги потенційних споживачів до об’єкта рекламування.
Keywords: реклама; фірмовий стиль; рекламне звернення; медіа планування; стимулювання збуту; PR діяльність