Методичні рекомендації (дидактичний матеріал) до самостійної роботи з курсу «Історія театру» - Григор'єва, Вікторія Вікторівна (БДПУ, 2007)
Методичні рекомендації до самостійної роботи містять завдання з курсу «Історія театру» (від античності до наших днів). Особлива увага приділяється різноманітним формам і методам проведення самостійної роботи. Методичні рекомендації розраховані на студентів різного рівня підготовки денної та заочної форми навчання.
Keywords: театральне мистецтво; хронологія; синтетизм; українська драма; вертеп; еклектизм