Антикризове управління підприємством в сучасних умовах - Отрох, Євгеній (Запоріжжя : БДПУ, 2025)
Досліджено концептуальні засади антикризового управління підприємством. Визначено стратегії в системі антикризового управління підприємством у воєнних умовах. Проаналізовано сучасний стан антикризового управління на досліджуваному підприємстві. Здійснено факторний аналіз фінансових результатів в системі антикризового менеджменту. Розроблено напрями підвищення ефективності антикризового управління підприємством. Сформовано систему раннього попередження і реагування на кризові ситуації в умовах воєнного часу.
Keywords: антикризове управління; підприємство; воєнний стан; аналіз; адаптація; ризики; стійкість; стратегія