Теоретичні аспекти інформаційного забезпечення місцевого самоврядування - Леміш, Катерина Михайлівна; Шостак, Аліна (Полтава: ЦФЕНД, 2021)
Присвячено розгляду питань уніфікації процесів формування, зберігання та надання інформації, яка є основою інформаційної взаємодії органів місцевого самоврядування з населенням, ефективності розповсюдження інформації про діяльність відповідних органів для забезпечення прозорості функціонування їх виконавчих органів.
Keywords: Місцеве самоврядування; інформація; інформаційне забезпечення; управління територіальними громадами