Збірник тез наукових доповідей здобувачів вищої освіти Бердянського державного педагогічного університету на Днях науки 10 листопада 2022 року - (:unkn) unknown (Бердянський державний педагогічний університет, 2022)
У збірнику тез наукових доповідей здобувачів вищої освіти Бердянського державного педагогічного університету друкуються матеріали виступів на Днях науки університету 10 листопада 2022 року. У публікаціях розглядаються актуальні проблеми природничих і технічних дисциплін та методики їх викладання.
Keywords: математика та методика навчання; фізика та методика навчання; комп’ютерні технології в управлінні та навчанні; професійна освіта; теорія та методика фізичного виховання; актуальні проблеми біології; здоров’я людини; фізичної реабілітації та екології