Педагогіка вищої та профільної школи : силабус освітнього компоненту на 2023-2024 навчальний рік - Вєнцева, Надія Олександрівна (БДПУ, 2023)
Мета курсу «Педагогіка вищої та профільної школи» полягає у формуванні системи теоретичних знань і практичних умінь організації освітнього процесу, професійної спрямованості й особистісної концепції викладацької діяльності у закладі вищої освіти