Гігієна : силабус навчальної дисципліни навчальний рік ОП "Біологія та здоров’я людини. Фізичне відновлення", ОП "«Фізична культура»" - Расторгуєва, Ірина Сергіївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2026)
Мета курсу: формування особистості фахівця, який має базовий рівень знань та вмінь з питань загальної, комунальної, шкільної, особистої гігієни, психогігієни, гігієни фізичного виховання та навколишнього середовища, необхідний для збереження життя і здоров'я людини.
Keywords: гігієнічні норми; профілактичні заходи; здоров’я людини; збереження життя