Аналіз впливу інтернет-платформ на самоідентифікацію людини - Алєксєєва, Ганна Миколаївна (Черкаси, 2024)
У сучасному світі, де Інтернет-платформи стали невід'ємною частиною нашого повсякденного життя, вони значно впливають на процеси самоідентифікації людини. Цей вплив охоплює не лише спосіб, яким ми представляємо себе в соціальних мережах, але й впливає на наше самосприйняття та формування ідентичності. Активна взаємодія з інтернет-платформами спричиняє певні зміни у психології та соціальній поведінці людей. Важливо дослідити, як цифровий світ формує нові аспекти ідентичності, особливо серед молоді. Таким чином, ця робота спрямована на аналіз ролі Інтернет-платформ у процесах самоідентифікації сучасної людини.