Профілактика емоційного вигорання фахівців, які взаємодіють з сім'ями загиблих - Шкуропат, Оксана (БДПУ, 2024)
У кваліфікаційній роботі надано визначення поняттю "емоційне вигорання"; проаналізовано особливості прояву та запобігання емоційного вигорання у фахівців соціальної сфери під час війни; досліджено рівень емоційного вигорання фахівців, які взаємодіють з сім'ями загиблих; розроблено програму з профілактики емоційного фахівців, які взаємодіють з сім'ями загиблих.
Keywords: емоційне вигорання; фахівців соціальної сфери; війна; соціальна робота; профілактика