Силабус "Іноземна мова (за професійним спрямуванням)" для спеціальності 014 Середня освіта (Історія) - Нагай, Ірина Давидівна (БДПУ, 2023)
Метою викладання навчальної дисципліни “ Іноземна мова ( за професійним спрямуванням)” є практичне оволодіння іноземною мовою в обсязі, необхідному для ситуативного та професійного спілкування з метою одержання інформації. У процесі досягнення цієї мети студенти мають оволодіти достатнім рівнем комунікативної компетентності, яку складають мовленнєві вміння, сформовані на основі мовних, комунікативно-пізнавальних, мовленнєвих навичок загального характеру, включаючи навички перекладу, реферування та анотування суспільно-політичних текстів, а також підготовку до подальшої самостійної роботи з мовним матеріалом для забезпечення освітніх запитів і гармонійного поєднання навчального процесу та наукової діяльності.