Захист інформаційних ресурсів : силабус навчальної дисципліни на 2023-2024 навчальний рік - 4цт-з - Антоненко, Олександр Володимирович (Бердянський державний педагогічний університет, 2023)
Мета та предмет курсу: метою викладання навчальної дисципліни "Захист інформаційних ресурсів" є надання здобувачам вищої освіти знань з комплексу проблем інформаційної безпеки, побудови, функціонування й удосконалювання правових, організаційних, технічних і технологічних процесів, що забезпечують інформаційну безпеку й формують структуру системи захисту коштовної й конфіденційної інформації.
Keywords: інформаційна безпека; захист інформації; політики безпеки; служби безпеки