Методика навчання предмета (англійська мова і зарубіжна література). Модуль 9. Курсова робота з методики навчання англійської мови : силабус на 2025-2026 навчальний рік - Школа, Ірина Вікторівна (БДПУ, 2025)
Метою виконання курсової роботи є самостійне наукове мікродослідження, що забезпечує систематизацію знань студентів з методики навчання англійської мови. Предметом курсової роботи є зміст, методи, прийоми, види, форми навчальної діяльності, спрямовані на реалізацію освітньо-виховних завдань шкільної дисципліни «Зарубіжна література» Виконання курсової роботи проходить у 6-му семестрі, зокрема під час виробничої (педагогічної) практики, та передбачає ряд етапів, як-от: планування, організація та проведення мікродослідження на уроках англійськоїмови в закладі загальної середньої освіти; збір, опрацювання, узагальнення й інтерпретація отриманих даних, презентація результатів дослідження. Наукове мікродослідження передбачає безперервність і послідовність його виконання при одержанні потрібного достатнього обсягу теоретичних знань і практичних умінь, сформованості дослідницької професійної компетентності відповідно до ОКР бакалавр.
Keywords: курсова робота; методика викладання англійської мови; читання; письмо; аудіювання; говоріння