Соціальна інтеграція та адаптація переміщених осіб: український та польський досвід - Чорна, Оксана (БДПУ, 2024)
У кваліфікаційній роботі сформульовано основну проблему дослідження та обґрунтувати її актуальність у сучасному контексті; досліджено концепцію створення коворкінгу як простору для інтеграції українських традицій та підтримки переміщених осіб у Польщі (на прикладі проєкту); розкрито практичні аспекти організації комплексної соціально-психологічної, юридичної, інформаційної допомоги та підтримки людям, що тимчасово залишили свої домівки (на прикладі проєкту).
Keywords: переміщені осіби; соціальна інтеграція; соціальна адаптація