Стилістично маркована лексика в художньому творі - Юносова, Валентина Олександрівна (Мелітопольський державний педагогічний університет ім. Б. Хмельницького, 2023)
У роботі схарактеризовано стилістично марковану лексику в романі Люко Дашвар «РАЙ.центр». Зокрема засвідчено розмовні, жаргонні, вульгарні, зневажливі слова на позначення частин тіла людини, вживання яких зумовлено певними стилістичними настановами. Крім цього, виявлено новітні модифікації, яких зазнає маркована лексика в процесі історичного розвитку мови.