Основи етикету та методика формування етикетних норм школярів : силабус навчальної дисципліни на 2024-2025 навчальний рік спец. 013 Початкова освіта - Щербакова, Надія Миколаївна (Бердянський державний педагогічний університет, 2025)
Предмет навчальної дисципліни ‒ теоретичні засади виховання, навчання і розвитку етикетної поведінки особистості. Мета - розширення й поглиблення знань здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти про особливості етикетної поведінки в сучасному суспільстві й формування компетентностей, необхідних для використання отриманих знань у різних ситуаціях повсякденної професійної та особистісної самореалізації.