Англійська мова : силабус навчальної дисципліни за освітньою програмою «Середня освіта (Мова і література (англійська))» на 2025-2026 н.р. (магістри) - Дуброва, Оксана Володимирівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2025)
Метою курсу є подальше удосконалення мовленнєвих навичок (аудіювання, читання, письмо, говоріння), розвинених упродовж вивчення англійської мови на 1, 2, 3 та 4 курсах першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Предметом навчальної дисципліни є фонетичні, лексичні, граматичні та синтаксичні особливості англійської мови, знання яких забезпечує можливість ефективно застосовувати навички сприйняття іноземної мови на слух, читання, письма, говоріння у повсякденних ситуаціях та в професійному середовищі.
Keywords: англійська мова; граматика англійської мови; аудіювання; читання; письмо; говоріння