Інструкція з внесення матеріалів в репозитарій БДПУ - (:unkn) unknown (Бібліотека Бердянського державного педагогічного університету, 2023)
Інституційний репозитарій БДПУ (далі – Репозитарій, BSPUIR) – електронний архів, що накопичує, систематизує, зберігає та забезпечує довготривалий відкритий доступ до електронних публікацій та електронних версій документів (творів) наукового та навчально-методичного призначення, авторами яких є співробітники (зокрема сумісники), аспіранти, докторанти, студенти Бердянського державного педагогічного університету та інші особи відповідно до Положення про Інституційний Репозитарій БДПУ.
Зміст: 1. Реєстрація нового користувача (депозитора) 2. Перевірка записів на дублетність 3. Підготовка бібліографічних відомостей 4. Підготовка файлів 5. Внесення матеріалу 6. Опис матеріалу. Завантаження файлів 7. Загальний опис ресурсу. Поле Автор. Назва 8. Загальний опис ресурсу. Дата публікації. Видавництво 9. Загальний опис ресурсу. Бібліографічний опис. Серія та номер 10. Загальний опис ресурсу. Ідентифікатори, тип документа та мова 11. Загальний опис ресурсу. Ключові слова, анотація, спонсор, опис 12. Останній етап. Ліцензія. Зберегти. Опублікувати 13. Подальший стан перевірки матеріалу 14. Додаткова інформація. Відповіді на питання
Keywords: Інструкція з внесення матеріалів в інституційний репозитарій; інструкція; електронний архів; інституційний репозитарій; додати матеріали до репозитарію; розмістити наукову публікацію; Institutional repository