Методичні рекомендації до виробничої (педагогічної) практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю А5.33 Професійна освіта (енергетика, електротехніка та електромеханіка) - Жигірь, Вікторія Іванівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2025)
У методичних рекомендаціях визначено мету та завдання виробничої (педагогічної) практики, висвітлено принципи організації виробничої (педагогічної) практики здобувачів вищої освіти, представлено перелік звітної документації, програму виробничої (педагогічної) практики, форми та методи контролю, запропоновано орієнтовні матеріали на допомогу студентам-практикантам. Адресовано здобувачам вищої освіти спеціальності А5.33 Професійна освіта (енергетика, електротехніка та електромеханіка), керівникам і організаторам виробничої (педагогічної) практики, викладачам, науковим та науково-педагогічним працівникам, педагогам-практикам, методистам закладів професійної, фахової передвищої освіти.