Мультимедійні технології як елементи активізації освітньої діяльності молодших школярів - Ісаєва, Аліна (Запоріжжя : БДПУ, 2025)
Теоретичне значення кваліфікаційної роботи магістра полягає у: висвітленні теоретичних основ навчальної діяльності молодших школярів; характеристика змісту, сутності та особливостей навчальної діяльності здобувачів початкової освіти; розкриття специфіки мультимедійних технологій як засобу активізації навчальної діяльності молодших школярів; визначення та обґрунтування психолого-педагогічних засад активізації навчальної діяльності молодших школярів засобами мультимедіа. Практичне значення роботи полягає в розробленні комплексу мультимедійних технологій, які здатні забезпечити активізацію навчальної діяльності молодших школярів на уроках. Отримані результати можуть бути використані здобувачами вищої освіти спеціальності 013 «Початкова освіта» в процесі підготовки курсових робіт, проходження виробничої практики.
Keywords: мильтимедійні технології; освітня діяльність; молодші школярі; освітній процес; початкова школа