Педагогіка раннього дитинства - Тельчарова, Олена Панасівна; Мороз-Рекотова, Леся Вікторівна (Харків: Видавництво Іванченка І. С., 2017)
Посібник містить навчально-методичні матеріали з питань педагогіки раннього дитинства і має на меті висвітлення особливостей побудови освітньо-виховного процесу на основі особистісно-орієнтованої моделі, формування цілісного уявлення про особливості розвитку та виховання дітей в період від народження до трьох років. Посібник адресований студентам спеціальності «Дошкільна освіта», вихователям дошкільних навчальних закладів
Early childhood pedagogy
The manual contains educational and methodological materials on early childhood pedagogy and aims to highlight the peculiarities of building the educational process on the basis of a personality-oriented model, forming a holistic view of the peculiarities of development and upbringing of children from birth to three years. The manual is addressed to students majoring in Preschool Education, teachers of preschool educational institutions
Keywords: Раннє дитинство; ранній розвиток; перший рік життя; третій рік життя; дидактика раннього дитинства