Подолання та профілактика конфліктів у дитячо-батьківських стосунках методами кінотерапії - Головко, Анастасія (Бердянський державний педагогічний університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі було обґрунтовано теоретичні основи вивчення проблеми подолання та профілактики конфліктів у дитячо-батьківських стосунках методами кінотерапії; емпірично досліджено прояви конфліктів у дитячо-батьківських стосунках; розроблено та апробовано програму тренінгу із подолання та профілактики конфліктів у дитячо-батьківських стосунках методами кінотерапії, обґрунтовано ефективність її використання.
Keywords: конфлікти; батьківсько-дитячі стосунки; підлітковий вік; кінотерапія; тренінг; ефективність