Інноваційні форми організації позакласної роботи з математики з використанням веб-ресурсів - Стойчева, Єлизавета (Бердянський державний педагогічний університет, 2022)
Мета дослідження: розробити, теоретично обґрунтувати та апробувати в освітньому процесі методичні рекомендації щодо впровадження окремих інноваційних форм організації позакласної роботи з математики з використанням веб-ресурсів.
Keywords: Позакласна робота з математики; інноваційні форм організації; використанням веб-ресурсів