Розвиток відчуття ритму на заняттях хореографії в позашкільній освіті (початковий рівень навчання) - Кривунь, Наталя Сергіївна (Полтава : Сімон, 2021)
Автором визначено актуальність музично-ритмічного виховання здобувачів освіти початкового рівня навчання у хореографічних колективах. Розкрито досвід упровадження традиційних та інноваційних методик розвитку відчуття ритму дітей 5-6 років на прикладі роботи ансамблю естрадного танцю «МарЛен», надано приклади вправ та окреслено перспективу роботи над визначеною проблемою
Keywords: відчуття ритму; початковий рівень навчання; позашкільна освіта; хореографічне заняття; ритмічні ігри і вправи; sense of rhythm; primary level of education; extracurricular education; choreography; rhythmic games and exercises