Діяльнісний підхід в НУШ (LEGO технології) : силабус навчальної дисципліни на 2023-2024 навчальний рік - Чемоніна, Лада В’ячеславівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2024)
Метою викладання навчальної дисципліни «Діяльнісний підхід в новій українській школі (LEGO технології)» є формування готовності студентів до виконання основних професійних функцій у сфері забезпечення діяльнісного підходу у процесі освіти молодших школярів. Предмет курсу: особливості та специфіка навчання учнів 1-4 класів в НУШ; навчання через гру; шляхи формування агентності учнів початкової школи; форми та методи організації діяльнісного підходу в НУШ .
Keywords: діяльнісний підхід; гра; компетентнісне навчання; методика компетентнісного навчання «Шість цеглинок»; соціально-емоційне навчання; освітній процес