Інноваційні стратегії підвищення конкурентоспроможності підприємства сфери послуг - Яремко, Дарина (Запоріжжя : БДПУ, 2025)
Кваліфікаційну роботу присвячено розробці напрямів вдосконалення інноваційної стратегії підвищення конкурентоспроможності родинної ресторації «Скриня». Розглянуто теоретичні підходи до тлумачення сутності поняття «конкурентоспроможність підприємства», визначено ключові фактори її формування у сфері послуг та проаналізовано особливості інноваційних стратегій у сервісному секторі. Запропоновано конкретні інноваційні стратегії, спрямовані на зміцнення існуючих переваг, подолання слабких сторін та використання ринкових можливостей та проведено обґрунтування витрат та розраховано економічний ефект від впровадження запропонованих інноваційних стратегій.
Keywords: конкурентоспроможність; інноваційні стратегії; сфера послуг; ресторанний бізнес; інновації; економічний ефект; стратегія розвитку; управління