Методологія науковий досліджень і грантово-проєктної діяльності : силабус на 2023–2024 н. р. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти - Попова, Анастасія Сергіївна (БДПУ, 2023)
Силабус з дисципліни "Ментодологія наукових досліджень і грантово-проєктної діяльності" для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота освітньо-професійної програми "Поствоєнна соціально-психологічна реабілітація" на 2023-2024 н. р.
Keywords: наука; наукове дослідження; грант; програма; методологія