Організація роботи з різними соціальними групами : силабус на 2023-2024 н. р. (ОПП "Соціальна педагогіка") - Тургенєва, Анастасія Олександрівна (БДПУ, 2023)
Силабус з дисципліни "Організація роботи з різними соціальними групами" для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота освітньо-професійної програми "Соціальна педагогіка".
Keywords: соціальна послуга; соціальна робота; складні життєві обставини; соціальна допомога; клієнти