Розвиток творчого потенціалу молодших школярів під час позашкільної роботи - Лесик, Анжеліка Сергіївна (Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2021)
У сучасних умовах потужним джерелом для творчого потенціалу дитини як максимального розкриття її внутрішнього потенціалу стає заклад позашкільної освіти, специфіка якого дозволяє швидко та адекватно реагувати на зміни соціокультурних потреб підростаючого покоління. Саме заклад позашкільної освіти забезпечує комфортні умови для здобуття дітьми та учнівською молоддю знань, умінь та навичок за інтересами й уподобаннями, а також сприяє розвитку, стимулюванню і реалізації їхнього духовного та творчого потенціалу.