Управлінські рішення на підприємствах ГКТС : силабус освітнього компоненту на 2025-2026 н. р. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент ОПП "Менеджмент готельного, курортного та туристичного сервісу" - Леміш, Катерина Михайлівна (Запоріжжя : БДПУ, 2025)
Курс «Управлінські рішення на підприємствах ГКТС» спрямований на засвоєння теоретичних основ та практичних навичок розробки, прийняття і реалізації управлінських рішень для підвищення ефективності та конкурентоспроможності підприємств у сфері готельних, курортних і туристичних послуг
Keywords: управлінське рішення; методи прийняття управлінських рішень; моделі прийняття рішень; чинники що впливають на прийняття управлінських рішень; підприємство ГКТС