Забезпечення якості загальної середньої освіти: нормативно-правовий аспект - Коваль, Карина Валентинівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2024)
У тезах проаналізовано нормативно-правове забезпечення якості загальної середньої освіти в Україні. Окреслено роль Державної служби якості освіти у моніторингу та оцінці освітньої діяльності закладів освіти відповідно до законодавчих норм.
Keywords: загальна середня освіта; якість освіти; моніторинг освіти; управління освітою