Психологія особистісної саморегуляції (тренінг) : силабус навчальної дисципліни для ОПП 053 Психологія на 2023-2024 навчальний рік - Крючкова, Юлія В'ячеславівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2023)
Мета викладання навчальної дисципліни полягає у набутті власного досвіду та професійних компетенцій впливу на функціональні стани, досягнення фізичного, емоційного та ментального комфорту, вміння використовувати професійно-профільовані знання й практичні навички для виявлення певних закономірностей психологічних проблем екзогенного та ендогенного характеру, діагностувати наявність кордонних та патологічних психологічних й психосоматичних проявів, а також володіти способами їх профілактики і корекції.
Keywords: особистісна саморегуляція, саморегуляція поведінки, механізми саморегуляції поведінки, корекція, арт-терапія, психологічний тренінг