Етика підприємницької діяльності : силабус навчальної дисципліни на 2025-2026 навчальний рік для здобувачів освіти Освітня програма «СЕРЕДНЯ ОСВІТА (ЗАХИСТ УКРАЇНИ)» Сертифікатна програма «Громадянська та правова освіта» Спеціальність: 014.16 Середня освіта (Захист України) (магістратура) - Сидорченко, Тетяна Федорівна (Запоріжжя : БДПУ, 2025)
Метою курсу «Етика підприємницької діяльності» є формування системи знань щодо сутності підприємництва як особливого виду діяльності, певного стилю і типу поведінки, що визначає бізнес-культуру підприємства, сучасної форми господарювання в умовах ринкових відносин; набуття практичних вмінь комплексного сприйняття та вирішення проблем, що виникають у діяльності підприємницьких структур для створення сприятливого бізнес середовища.