Інтеграція фракталів у факультативне навчання старшої школи в контексті розвитку технологічної освіти в Україні - Шакірова, Лілія (Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини, 2024)
Актуальність теми мотивації персоналу в контексті професійної та технологічної освіти в Україні зумовлена потребою у підвищенні ефективності навчальних процесів та розвитку кваліфікацій у швидко змінюваному технологічному середовищі. Успішна реалізація освітніх програм залежить від здатності навчальних закладів мотивувати як студентів, так і викладачів до досягнення високих результатів. Впровадження сучасних мотиваційних стратегій може сприяти формуванню відповідального мислення у майбутніх фахівців. Таким чином, дослідження даної теми є важливим кроком до удосконалення професійної освіти в Україні.
Keywords: Інтеграція фракталів; факультативне навчання старшої школи; розвиток технологічної освіти в Україні; креативне та творче мислення учнів