Маркетинг у соціальних мережах - Алєксєєва, Ганна Миколаївна (БДПУ, 2023)
Дисципліна "Маркетинг у соціальних мережах" розроблена для здобувачів першого рівня вищої освіти предметної спеціальності 014.11 "Середня освіта (Фізична культура)", мета полягає у формуванні професійних компетенцій та навичок в галузі маркетингу, специфічного для соціальних мереж, з фокусом на застосуванні цих знань та навичок в галузі фізичної культури та спорту. Дисципліна спрямована на підготовку студентів до роботи з соціальними мережами, щоб ефективно використовувати їх як інструмент маркетингової діяльності в сфері фізичної культури.