Соціальна робота з сім'єю : силабус на 2023-2024 н. р. (ОПП "Соціальна робота та практична психологія") - Тургенєва, Анастасія Олександрівна (БДПУ, 2023)
Силабус дисципліни "Соціальна робота з сім'єю" для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота освітьно-професійної програми "Соціальна робота та практична психологія".
Keywords: сім’я, соціальна робота, оцінювання потреб, соціальні послуги, діти, центри соціальних служб, соціальний працівник, фахівець із соціальної роботи