Використання арт-терапії в соціально-педагогічній роботі з дітьми з особливими потребами - Плевако, Марина (БДПУ, 2024)
У кваліфікаційні роботі розкрито сутність арт-терапії як методу соціально-педагогічної діяльності; схарактеризовано методи арт-терапії та особливості їх застосування в роботі з дітьми з особливими потребами; розроблено рекомендації щодо впровадження новітніх технік арт-терапії у соціально-педагогічну діяльність інклюзивних освітніх закладів.
Keywords: соціально-педагогічна діяльність; арт-терапія; діти з особливими потребами