Відновлення ментального здоров’я дітей у кризовій ситуації - Липосавицька, Яна (БДПУ, 2024)
У кваліфікаційній роботі теоретично вивчено ментальне здоров’я дітей та його збереження в умовах кризової ситуації, а також емпірично досліджено стан ментального здоров’я дітей та його відновлення за допомогою корекційно-розвивальної програми засобами арт-терапії; проаналізовано наукові джерела з проблеми ментального здоров’я; схарактеризувати як важливу складову повноцінного здоров’я особистості; досліджено стан ментального здоров’я дітей у кризовій ситуації та соціально-педагогічні умови відновлення засобами арт-терапії; розроблено корекційно-розвивальну програму для відновлення ментального здоров’я дітей з використанням методів арт-терапії.
Keywords: ментальне здоров'я; кризова ситцуація; арт-терапія