Соціальна робота в громаді : силабус на 2023–2024 навчальний рік - Захарова, Наталя Миколаївна (БДПУ, 2023)
Силабус "Соціальна робота в громаді" для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 231 Соціальна робота освітньо-професійної програми "Соціальна педагогіка". Мета курсу: організація соціальної роботи в громаді діяльність соціальних служб, спрямованих на вирішення конкретних соціальних проблем територіальної громади, реалізацію громадських ініціатив та соціальних проектів на локальному рівні. Предмет курсу: техніки, методи соціальної роботи щодо різних соціальних проблем та категорій населення.
Social work in the community : syllabus
Syllabus "Social work in the community" for applicants of the second (master's) level of higher education specialty 231 Social work of the educational and professional program "Social pedagogy."
Keywords: соціальна робота; громада; моделі; тактики соціальної роботи за місцем проживання; social work; community; models; tactics of social work at the place of residence