Ігрові технології як засіб формування мотиваційної сфери молодших школярів - Черезова, Ірина Олександрівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2024)
У тексті проаналізовано важливий аспект застосування ігрових проєктів в освітньому процесі Нової української школи як ефективний засіб розвитку пізнавальної активності учнів, що сприяє формуванню стійкої мотиваційної сфери, знань, поведінкових моделей та цінностей.
Keywords: молодші школярі; ігрові технології; гра; пізнавальна активність; мотиваційна сфера