Фінансовий менеджмент у малому бізнесі : силабус навчальної дисципліни за освітньою програмою «Фінанси, банківська справа та страхування» на 2025-2026 н. р. (магістратура, 2 курс) - Костенко, Ганна Петрівна (Бердянський державний педагогічний університет, 2025)
Метою курсу є формування фундаментальних знань та практичних навичок щодо побудови системи фінансових механізмів формування і використання фінансових ресурсів у малому бізнесі, виходячи з притаманних йому особливостей. Предметом курсу є фінансово-економічні відносини, що виникають у процесі управління фінансами суб’єктів малого бізнесу.
Keywords: малий бізнес; розвиток; фінансовий менеджмент; фінансові ресурси; ризики