Аксіологічні засади викладання іноземної мови професійного спрямування - Нікітенко, В. О. (Бердянський державний педагогічний університет, 2015)
В статті розкриваються проблеми професійної підготовки майбутніх фахівців, підкреслюються особливості мовної та професійної соціалізації, висвітлюється необхідність професійної ідентифікації, професійної адаптації, формування у студентів комунікативної компетентності і готовності до професійної діяльності в сучасних умовах суспільного розвитку.
Keywords: Болонський процес; професійна соціалізація; викладання іноземної мови; іншомовна комунікативна соціалізація; поліструктурність